Vianoce 2017
Kalendáre a diáre 2018
Šarkany
Peračníky a vrecká
PILOT Frixion
Novinky 2017
MILAN Capsule Ballpen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ochrana osobných údajov

S nami bez obáv

Naša spoločnosť Slavomír Binčík-JUNIOR, Hlavná 266, 90062 Kostolište, IČO:34391509, IČ DPH:SK1020225723 ako prevádzkovateľ elektronického obchodu
www.juniorpapier.sk  uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

            Osobné údaje, ktoré nám zákazník poskytuje pri odoslaní objednávky sú nevyhnutné na jej korektné spracovanie. Jedná sa predovšetkým o základné kontaktné informácie (meno, priezvisko, tel. kontakt, adresa, email ak nakupujete ako firma/živnostník potrebujeme vedieť aj ostatné obchodné informácie ako sú IČO, IČ DPH pre vystavenie faktúry a správneho zúčtovania).
Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe sú úplne dôverné a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté iným subjektom ako tým, s ktorými spolupracujeme na vybavení objednávky (doručovateľké spoločnosti). Tieto údaje sú však poskytnuté len jednorázovo na vybavenie danej zásielky.Vaše osobné údaje uchovávame z dôvodu uľahčenia nákupného procesu zákazníka, zabezpečíme tak to, že pri opakovanom nákupe nemusí zákazník zadávať osobné informácie nanovo. Všetky údaje našich zákazníkov sú uložené v chránenej databáze, ktorá je chránená proti zneužitiu či stratou dát.  Tieto dáta uchovávame na serveroch, ktoré sú v našom vlastníctve a sú umiestnené v priestoroch našej spoločnosti.
IS systém v ktorom sú spracovávané Vaše osobné údaje je registrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom:

Zmena údajov

            Všetky osobné informácie je možné kedykoľvek meniť po prihlásení na stránku www.juniorpapier.sk. Zákazník má podľa § 28 právo na získanie informácií o spracovaní osobných údajov a taktiež má možnosť požiadať o bezplatné vymazanie údajov z databázy.
V prípade, ak si zákazník želá vymazať osobné údaje z našej databázy je potrebné poslať žiadosť emailom na info@juniorpapier.sk, na základe ktorej bude konto deaktivované.